KatalogBayilikTeklif Al

Bölme Duvarlar ve Ofisler için Cam ve Ahşap Bölmeler Hakkında Sık Sorulan Sorular

Yeni tasarım ve modern cam bölmeler, ahşap bölmeler, sökülebilir bölmeler ve ofisler için duvar bölmeleri hakkında en sık sorulan bazı soruları okuyabilirsiniz. Ofis bölmeleri hakkında ihtiyacınız olabilecek her türlü bilgi için bize ulaşın.

Cam bölmelerin özellikleri nelerdir? 

Altınbölme cam bölmeleri, temel mimari çizgileri ve kullanım çeşitliliği ile ayırt edilebilir özelliklere sahiptir.

  1. Cam bölmelerin ses yalıtım performansı nasıldır?

 Çift katmanlı cam bölmelerin ses geçirmezlik özelliği oldukça yüksektir ve şeffaflık özelliğini korur. İşyerinizde konfor ve fonksiyonellik sağlaması için titizlikle seçilmiş malzemelerden imal edilirler.

  1. Ofis mobilya ve dekorasyon ürünlerinizin proje ile ilgili kısıtlamaları nelerdir, özel gereksinimler için ofis bölme tasarımları yapıyor musunuz? 

Altınbölme ürün portföyü, dikey destek sütunları olmadan, şeffaf ve estetik bir biçimde gizlenen tasarımlara sahip cam bölümlendirme projelerinde birçok konuda sınırlama olmayacak şekilde tasarlanmıştır.

  1. Cam bölmeler ve ahşap bölmeler hangi yüzeylerde kullanılabilir?

Ahşap ve cam malzemeler kullanılarak oluşturulan bir alan her zaman sıcak ve misafirperver bir atmosfer oluşturur. Altınbölme’nin ürettiği ahşap bölmeler, ofislerde, perakende satış alanlarında ve kat ofislerinde en modern işlevlerle birleştirilmektedir.

  1. Sabit bölme malzemeleri ve modüler bölmeler hangi segmente giriyor? 

Ürünlerimiz, ofis bölme veya gömme duvar bölmelerinizi teknik olarak kişiselleştirme yeteneğine sahiptir. Bununla birlikte, her mimari projeye göre çeşitli uygulamalar geliştiren Altınbölme tasarım ekibi, kaynakları ve malzemeleri optimize ederek ekonomik çözümler sunmaktadır. Cam bölmeler Altınbölme tarafından yaratılmış yeni nesil ürünlerdir. Kurulum sürelerini optimize ederek maliyetlerini kontrol etmeye odaklanırız. Sistemin mühendislik tasarımı, çevre profillerin hızlı konumlandırılmasını ve cam panellerin geçmeli profiller ve uygun contalarla eklenmesini sağlar. 

  1. Ürünlerinizde ne tür kapılar kullanılıyor?

 Cam bölmeler, Altınbölme’nin ürettiği kapıların her türüyle uyumludur. Cam kapılar, sürgülü, düz cam kenarlı veya çerçeveli tipik ofis kapıları, ahşap veya dikey döner kapılar üretmekteyiz.

  1. Bölmelerinizde ne tür camlar kullanılıyor? 

Altınbölme bölme sistemi hem tek bölmeli hem de çift ​​bölmeli, 8 mm ila 16 mm kalınlığındaki formlara sahip temperli veya katmanlı cam bölümleri kullanarak, kendi çevre profili çözümlerine sahip bir şekilde tasarlanmıştır. Ses geçirmezlik ve boyutsal açıdan maksimum esneklik sağlar.  

  1. Cam bölmelerin teslimat ve montaj süresi nedir? 

Cam bölmelerin üretim aşamasında maksimum optimizasyon sağlayarak, güncel standartlara göre daha kısa teslimat süreleri veriyoruz. Sistemlerimiz hızlı kurulum için tasarlanmıştır. 

  1. İç bölmelerde duvar donanımı nasıl olmalıdır? 

İç cam bölmeler, kapsama sistemleriyle hem sabit hem de cam bölme sistemlerinin toplam entegrasyonunu sağlamak üzere tasarlanır. Montaj bölümleri en ince ayrıntısına kadar kişiselleştirmeye uygun tasarlanmıştır. Bölme duvarlar değiştirilerek harika bir görünüm ve işlevsellik yaratılabilir.

 

Aldığınız ofis bölme veya dekorasyon teklifleri size uygun gelmediyse, projelerinizi dinlemek üzere sizleri Bursa ve Ankara ofislerimize bekleriz. Bize projenizden bahsedin, kurumsal ofisinize ve çalışanlarınızın bireysel gereksinimlerine en uygun, ekonomik çözümleri üretelim.