KatalogBayilikTeklif Al

Lüks Mobilya

Her şeyin başlangıcı, çalışma yaşantısını tekdüze ve renksiz bir biçimde yorumlayan sıkıcı bakış açılarına karşı; Altınbölme’nin yaratıcı ve renkli bir form yaratma arayışıydı.

 Duvar Bölme Sistemleri

Mobilyaların formları, mekanlarında onlara yer veren kullanıcıları kadar coşkulu olmalıydı. Sanatın ve tutkunun insanlara motivasyon sağlaması gibi, çalışma alanlarımız da bizi mutlu etmeli ve daha verimli kılacak şekilde yorumlanmalıdır. Altınbölme felsefesi bu arayışın ürünü olarak ortaya çıktı. Bu sayfalarda gördüğünüz tasarım mobilyalarda gizlenen motivatif sanat, yaratıcı ve enerji dolu ruhunuzu ortaya çıkarmayı hedefliyor.

Tasarım sürecinde, Bauhaus akımının “less is more” mottosu ve Uzakdoğu’nun geleneksel dinginliği ve sadeliğini ön planda tutarak, güncel bir çizgi yakalanması hedeflenmiştir. Bu hedefe ulaşmak üzere özellikle masanın formu üzerinde yoğunlaşılmış, detaylardan uzak, adeta havada uçan bir masa tablası, kübik etajerler ve yaygın bir dağılım ile istenen yalınlık sağlanmıştır.
. Çalışma alanınız, kentin kendine has yapısının içinde yükselen bir statü simgesi olup gücünüzü ve sizi yansıtabilir.
 

Felsefeyle derinlik kazanmış bir bakış açısına sahip olan Altınbölme mobilyaları, bu dönüşümü sağlama amacıyla üretilip, her çalışma alanı ve ofise uyumlu bir dokuyla donatıldı.

Mobilyanın her yerinde göze çarpan geometrik kıvrımlar ve parça ile bütünün harmonisi sizi ağırlamak için hazır!”

Bireysel ve kolektif çalışma alanlarına en yaratıcı ve yenilikçi çözümleri sunan Altınbölme; sahip olduğu global vizyon, girişimci ruh ve dinamizm ile geleceğin laboratuvar sistemlerini, ofis mobilyalarını, ofis koltuklarını ve eğitim mobilyalarını tasarlamayı amaçlamaktadır.

İş alanlarında en çok tercih edilen malzeme olan ahşap, modern çizgiler ve sıra dışı keşiflerle bir sanat eserine dönüşüyor. Doğanın iş yaşamına son derece büyülü bir biçimde dokunmasının kentli bir ifadesi olarak tasarlandı.

Masa ve donanımındaki organizer unsurlar, işinizi çok kolaylaştıracak incelikler sunuyor.

Daha yumuşak tonlarda sunulan bu vizyonda ise sanatçı naifliğiyle üretilen dokunuşlar, mobilyanın her köşesinden seziliyor. Ahşabın özel tonu alt etajerle her türlü aksesuar ve koltuğa rengi ve dokusuyla kucak açıyor.

Özel proje geliştirme sektöründe verimlilik, kalite, iş ve çalışan güvenliği konularında standartları belirleyen, Türkiye’nin en güvenilir şirketleri arasında yer alma hedefi ve bilinci ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.