KatalogBayilikTeklif Al

Ofisinizi Yenilemek için Nedenleriniz

Şirketler çeşitli nedenlerle yer değiştirebiliyor, beklenmedik projeler nedeniyle artan kapasite yeni çalışanlar gerektirebiliyor. Ya da operasyonunuzu küçültebilir ve çalışan sayınızın azalmasından dolayı daha uygun bir ofis talep edebilirsiniz. Sebep ne olursa olsun, tüm bunlar iş yerinizi yenilemek için bir fırsat olarak değerlendirilebilir.

Ofis yenileme, çalışma alanınızı düzgün ve verimli bir şekilde planlamak için mükemmel bir fırsattır. Çalışanlarınızın ihtiyaçlarını, günlük kullanabilecekleri kaynak ve ekipmanların konumlarını gözden geçirebilirsiniz.

Hareketli bölmeler kullanarak tüm katları geçici olarak kolayca bölebilir veya çerçevesiz cam bölmeler kullanarak aydınlık ve havadar toplantı odaları oluşturabilirsiniz. Ofis mobilyalarınızı yenileyebilir veya güncelleyebilirsiniz. Şirketinizin markasını tamamlayan bir mobilya yelpazesi kullanmak, ofisinizin görünümünde çok büyük bir fark yaratabilir.

Hiçbir şey sonsuza dek sürmez, güvendiğiniz ofis koltuğunuz sizi yıllardır taşıyor olsa da daha modern ve teknolojik açıdan gelişmiş, ergonomik ofis mobilyalarına bakmanın zamanı gelmiş olabilir. Modası geçmiş mobilyalar sadece kötü görünmekle kalmaz, aynı zamanda yanlış duruş nedeniyle sağlığınıza zarar verebilir. Mobilyalarınız yaşlandıkça, sizi doğru şekilde destekleme kabiliyetleri azalır.

Personelinizin özgürce çalışabilmesini sağlamak için modern ofis masalarına yatırım yapabilirsiniz. Modern ofis masalarının yorgunlukla mücadele ettiği ve verimliliği artırdığı kanıtlanmıştır. Müşterileri yorgun ve modası geçmiş görünümlü bir ofise değil, şirket imajınızı yükselten, konforlu bir iş ortamında ağırlamak için bugün harekete geçin ve müşterilerinize ve çalışanlarınıza işyeri imajınız hakkında ne kadar ciddi olduğunuzu gösterin.

Çalışma şeklimiz son yıllarda çok değişti. Geçmişte takılmış ofisler personelinize sinir bozucu olabilecek zorluklar ortaya çıkarabilir. Telefon görüşmelerini gizlilik içinde yapabilecek bir alan, alan darlığı gibi şikayetler alıyorsanız zamanı gelmiş demektir.

Bu günlerde çalışanlar, işyerinde iş birliği yapma özgürlüğünü destekleme eğilimindedirler. Bu çalışma biçiminin bozulması, verimlilik üzerinde kötü bir etkiye sahip olabilir. Özel telefon görüşmeleri için yer açmak, herkesin konuşmalarının özel olduğunu hissettirmek iyi bir fikirdir ve ofis çağrı bölmesi veya ofis bölümü kullanarak kolaylıkla gerçekleştirilebilir.

Hareketli ve dahili kontrollü çağrı bölmeleri, hızlı ve ekonomik bir şekilde özel alanlar yaratmak isteyen şirketler için popüler bir seçimdir. Artık pek çok şirketin değişken masalı ofisleri var. Böylelikle mevcut alanı daha verimli kullanmak mümkündür.

İşiniz, ofisinizin kapasitesinden daha hızlı büyür. Ayda iki veya üç personelin işe alınması kısa sürede iş yerinizde çalışma alanı kalmamasına neden olabilir. Bu işe almalar geçici veya uzun süreli olabilir, yine de bu konuda bir şeyler yapılması gerekir. İki seçenek vardır: Daha büyük bir ofise geçersiniz ya da sadece mevcut alanınızı nasıl kullandığınıza bakar ve alternatif bir kullanım için açılabilecek veya yeniden konumlandırılabilecek herhangi bir alan olup olmadığını değerlendirebilirsiniz. Örneğin, herkes öğle yemeğinde dışarı çıkıyorsa artık kullanılmayan bir mutfak var demektir. Bu değerli alanı tekrar çalışma alanı yapmayı düşünebilirsiniz.

Mevcut alanınıza ve deponuza bakın. İşletmeler yıllar içinde gelişir, ancak çalışma alanları çoğu zaman aynı kalır. Kullanılmayan sunucu odaları, depolama alanları olabilir. Eski ekipmanı temizleyerek veya çalışma şeklini değiştirerek yeni alanlar bulabilirsiniz.

Çalışma alan planlama ve ofis yenileme / tadilat konusundaki uzmanlığımızla size yardımcı olmaya hazırız. Bizimle temasa geçin, işyerinizi yenileyip yeniden canlandıralım.